Section Title

Gardiner til stuen

Stemning, stil og liv i stuen

Stuen er ofte familiens samlingssted efter dagens aktiviteter – stedet hvor der slappes af, snakkes og hygges. Derfor er det vigtigt, at valget af gardiner både afspejler stuens indretningsstil, og samtidig skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Stuen er det rum, hvor det kan være sværest at vælge gardiner – simpelthen fordi der er så mange muligheder. Når du vælger gardiner til stuen, skal du tænke over:

  • Lysindfaldet: Store lyse vinduer er med til at skabe liv i stuen og især om sommeren er det skønt, når det naturlige lys står ind og giver en særlig atmosfære. Det kan dog også være generende, hvis der kommer for meget sollys i stuen. Specielt lamelgardiner, persienner og panelgardiner giver dig mulighed for at regulere lysindfaldet, så det ikke virker generende. 
  • Temperatur: Med det rette gardin kan du regulere temperaturen i stuen. Gennem de sidste år er der sket en stor udvikling i gardiner med en isolerende effekt. Vores specielle Klimagardiner består af 3 typer gardiner, som både har en gavnlig effekt på indeklimaet og dermed på jeres energiforbrug.
  • Beskyttelse af møblerne: Hvis din stue vender mod syd, så er dine møbler udsat for solens stråler meget af dagen, hvilket kan føre til, at møblerne falmer.
  • Terrassedøre: Solafskærmning som rullegardiner, plisségardiner eller lamelgardiner er en effektiv løsning til din terrassedør.

Indkøbskurv

Varer:0
I alt:kr. 0,00
Gratis levering til alle brofaste øer